Sig generator

 Distributed Computing, Manfred  Comments Off on Sig generator
Mar 142009
 

I used to have a variety of SIG’s (signatures) for the various forums that I search. But… maintaining them is difficult and troublesome.

For several years I have used http://www.azupload.com It worked in a nice way. But now his (or her’s domain) is suspended. Most likely because all of the users have used up all the bandwith. Thanks!

Google for the rescue and that lead me to this even better solution! This http://www.trap17.com/index.php/how-make-sig-rotator_t24925.html shows some lines of code to bring a sig generator to your own webspace. Nice! thanks!

Sig

Eerste post op /5.

 Distributed Computing  Comments Off on Eerste post op /5.
Nov 302005
 
Vandaag heb ik mijn eerste post gedaan op Tweakers.net. Die hebben een afdeling die heet de Dutch Power Cows.Het werkt als volgt: Er zijn diverse medische en niet medische projecten die heel veel ‘dingen’ hebben om uit te rekenen. Als die academische instituten die rekenkracht moeten kopen kost dat heeel veeel geld. Ze hebben, een aantal jaar geleden, bedacht om dat werk op te delen in kleine stukjes en die te verstrekken via het internet. Om dat rekenen een beetje leuk te maken krijg je er punten voor en dat vinden we dus leuk…..Overzichten van die punten noemen we statistieken (stats) en die worden dagelijks van de diverse projecten gepost op DPC website.

Mijn eerste post vind je hier

Ik moet zeggen dat ik er best zenuwachtig om was. Ik heb de tekst wel tig keer na zitten lezen en dan nog vond ik na het posten nog een fout. Je kunt het toch nooit helemaal goed doen denk ik dan maar.

%d bloggers like this: