21 jaar en nog steeds

 Mariëlle  Comments Off on 21 jaar en nog steeds
Jun 222013
 

ScanSinds afgelopen week zijn we meer als 21 jaar bij elkaar. Elke dag ben ik weer dankbaar dat ik Mariëlle toen ten huwelijk gevraagd heb.

De spelerij

 Abel, Cathalyn, Elianne, Fieldtrip, Gezin, Manfred, Mariëlle, Nathan  Comments Off on De spelerij
Jul 302008
 

Vandaag zijn we bij “De Spelerij / De uitvinderij” geweest. Het was echt de moeite waard.

Het was echt lekker weer om weg te zijn en het park is heel erg uitdagend voor groot en klein. Er is van alles te doen en ook met slecht weer is het leuk. Alleen wel ver weg. Het was 5 kwartier rijden.

Feest weekend

 Manfred, Mariëlle  Comments Off on Feest weekend
Jul 152007
 

Afgelopen weekend hebben we ons 12,5 jarig huwelijk gevierd. De echte datum was in maart. Toen zijn we met de kinderen naar Nemo geweest. Nu hebben we een feest gegeven op de bezoekboerderij. Eerst ‘s middags een spelprogramma met bijvoorbeeld hooivork gooien, een kruiwagen race etc etc. Daarna hebben we met zijn allen lekker gegeten. Iedereen had wat lekkers meegenomen. Er waren lekkere hamburgers en saté-tjes, heerlijke salades, goulashsoep, groentesoep. Ook een heerlijk indonesisch gerecht. Een watermeloen van 15 kilo bleef over. De worteltjes taart en de brownypudding met ijs en slagroom zakte namelijk ontzettend diep in de reeds ernstig gevulde buiken. In één woord: “Heerlijk”.

 Na afloop de spullen ingeladen en de kinderen over de andere auto’s verdeeld. Mariëlle stond wel raar te kijken omdat ze niet wist dat, voor ons, het weekend er nog niet opzat. Cathalyn ging met Josien mee en Elianne, Nathan en Abel gingen met Anica mee. Elianne had de kleren ingepakt van de kinderen en ik had voor Mariëlle en mijzelf stiekum de kleren ingepakt. We zijn lekker met zijn tweëen naar een hotel geweest in Utrecht. Eerst even bijkomen en omkleden in het hotel en daarna hebben we lekker etalage’s zitten kijken en zijn nog lekker wat wezen drinken op een terrasje.

 Het was heel bijzonder en gezellig.  

%d bloggers like this: