May 222006
 

Gemaakt van papier, uit een zelfmaak pakketje, dus alle onderdeeltjes waren voorgestanst. Elianne heeft ook al een gerbera gemaakt, maar ze wil er ook eerst meer hebben voor ze gaat showen ik weet nog niet wanneer dit log gaat verhuizen, ik hoop dat het nog even duurt want ik vind het nieuw log heel erg lastig werken ik ben al veel verder ook met het huis en de badkamer heeft schitterend tegels gekregen, ook de badkamer van Elianne haar huis. inmiddels heben we daar ook een wc,tje ingepland en daar moet een klein muurtje voor gaan komen. Van oma Joke heeft ze voro haarverjaardag een complete badkamer set gekregen en een heel lief hondje (1:12) en het setje om gerbera’s te maken.

Reacties

tja toen je dit geplaatst had mocht ik van weblog niet eens reageren ;-(
wennen hoor zonder de smilies 🙁
maaaaaar je bloemetjes zijn echt geweldig!!!!! zoooo vreselijk mooi, net echt

Geplaatst door: @nica | 29 mei 2006 om 20:13

dit wist ik niet

als ik dit had geweten dan had ik genoeg dingen voor je gehad

Foppe

Geplaatst door: foppe | 3 januari 2007 om 22:11

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: