Jun 032007
 

En hier zijn de foto’s van de nieuwe auto. Ik heb er toch nog wel veel werk aan gehad om het bankje in te bouwen. Die foto’s komen nog.

  6 Responses to “Volvo 940 Estate 362000”

 1. Ben toch wel erg nieuwsgierig naar de foto’s en je ervaring bij het inbouwen. Heb er ook een maar het monteren wil niet echt.

 2. Is goed. Ik zal ze er nog opzetten. Ben ik idd vergeten. Welk merk bankje heb je?

 3. Goeie vraag. Ik weet het niet. Heb heb via marktplaats gekocht en heb al wel gezien dat er een ring ontbreekt die ervoor moet zorgen dat de vergrendeling van de armsteun loskomt bij het inklappen. Ik heb twee delen. Het rugdeel zit al vast in de platen die in de 940 fabrieksaf aanwezig zijn. Alleen de zitting lukt niet. De zitting heeft een rechtezijde en een zijde met een inkeping. De enige bevestiging op de zitting is die waar de beugels van de rugleuning in past.

  Aan de ene kant valt de zitting op de toevorbuis van de benzinetank aan de andere kant is geen steun waar de zitting op valt. Ligt de zitting verder gewoon los?

 4. Hallo,

  Ik ben ook erg benieuwd naar de inbouw foto’s: Heb ook een 940 estate en een bankje via marktplaats gekocht. Helaas zat daar geen IKEA beschrijving bij..;)

  Groetjes,

  Martijn

 5. Okee blijft stil. Maar Martin laten we deze site gebruiken als een van ons de oplossing heeft. Ik ben nog steeds niets verder. Behalven dat ik waarschijnlijk zelf iets moet knutselen.

 6. Sorry Martijn bedoel ik

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: