Mar 072006
 

Vandaag kreeg ik de eerste foto’s binnen van het poppenhuis dat Elianne laat bouwen door Kees in Utrecht. Ik vond een advertentie voor een heel mooi en heel betaalbaar huis op markt pagina van het poppenhuis prikbord, maar dat huis was veel en veel te groot voor haar, dat zou veel te moeilijk zijn om zelf in te richten. Dus ik de aanbieder gemaild en al heel snel kreeg ik een mail terug van Kees, dat hij wel een klein huis kon en wilde bouwen. Na een heleboel mailtjes heen en weer, waarin Elianne zelf kon aangeven waar ze deuren en ramen wilde etc, etc is dit de eerste foto van hoe het huis er vandaag bijstaat. Ik ben er helemaal verliefd op. Ze vraagt aan iedereen die op 29 april op haar verjaardag komt, geld, zodat ze het huis kan betalen en ramen en deuren en behang etc kan kopen.
inaanbouw7mrt2006
De onderplaat is wat ruimer want Elianne wil bloempotten bij de voordeur zetten en een fiets en dan aan de linker kant waar de keuken komt wil ze een tuintje. Met een schutting en planten en een lekkere stoel.

Reacties

Wauw, wat leuk zeg.
Dat wordt een heel gaaf verjaardagscadeau.

Geplaatst door: Leentje | 7 maart 2006 om 16:35

Helaas voor Elianne heeft ze haar verjaarskado al gehad, ze wilde vreselijk graag een abonement op ZEGGUS (jeugdblad van de EO) en dat was vast voor haar verjaardag, dus ze moet nu mega hard sparen om het huis te betalen. zakgeld en klusjes geld en ze krijgt het dus ook pas als ze de 30 euro bij elkaar heeft

Geplaatst door: Mariรซlle | 7 maart 2006 om 16:40

Zeggus is ook een erg leuk cadeau.
Maar ik weet in ieder geval wat we Elianne kunnen geven ๐Ÿ˜‰

Geplaatst door: Leentje | 7 maart 2006 om 21:04

Wat leuk dat je dochter dit gaat doen!! Moeders als grote voorbeeld ๐Ÿ˜‰
Mijn dochtertje heeft ook een poppenhuis, die wordt nu gebruikt voor de minibabyborn, maar wie weet als ze er mee uitgespeeld is dat het huis gerenoveerd kan worden ๐Ÿ˜‰

Groetjes
Tertia

Geplaatst door: Tertia | 7 maart 2006 om 22:33

Hij is toppie, wat zal Elianne er blij mee zijn.

Groetsels Joos.

Geplaatst door: Josien | 8 maart 2006 om 9:20

echt helemaal geweldig ik blijf ver uit de buurt als ze hem verdient heeft en er aan kan beginnen… ๐Ÿ˜‰
ik wil niet besmet ๐Ÿ˜›

Geplaatst door: @nica | 10 maart 2006 om 13:14

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: