Mar 182008
 

2008-03-19 00:13 am (GMT +7)
Vandaag was een hele drukke intensieve dag. We begonnen met vertraging omdat het regende. Dat betekend dan namelijk dat er geen enkele taxi meer te krijgen is. Waren die niet gereserveerd? Nee. Reserveren via het Luxe hotel kost namelijk 500 Yuan per taxi (dat is een soort luxe limousine met alle toeters en bellen voor 6 personen). Dat is ongeveer 50 euro. Dan hebben we twee van die limo’s nodig en is het dus 1000 yuan. Ter vergelijking: een gewone taxi kost 1,80 yuan/km is dus voor de hele rit inc fooi 20/25 yuan. Ik bedoel maar…. klasse verschil of niet?
Nu hebben we een gewone minivan gereserveerd zodat we in iedergeval altijd op tijd zijn ook al regent het ‘s ochtends. De weersvoorspellingen zijn niet gunstig, dus het zal flink van pas komen denk ik zo.

Maar goed, eenmaal op kantoor aangekomen (09:30) zijn we gestart met een presentatie van een half uur die om 10:30 uur klaar was…..

Het schedule dus maar omgegooid en de rest van de dag ontzettend hard doorgewerkt om alles besproken en bediscussieerd te krijgen. We worden nog niet echt warm van de responses tot zover. Dus daar moet nog wat water door de rijn gaan.

Ik heb wat foto’s gemaakt van de Sushi die we in het hotel steeds eten als diner. Erg lekker. Een buffet is ook echt aan te raden. Er zijn namelijk schalen die je echt niet wilt proberen zoals: “chrused fish heads singapore style” of “pigeonbreast”. Dan denk je duif, zal toch wel een soort kip zijn. Niet dus. Chinezen hakken alles in stukken, inclusief bot en tuttie. Ze plukken hem nog net, maar daar houd het mee op. Je hebt dus dan op je bord alle rotzooi die erin zit. Nou.. bedankt!
Maar ook hele lekkere varkensrollade met honingmosterd saus en soja saus. Of soort mie met spek en saus. Seafruit italian style. Roasted beef in red wine. Het ligt er allemaal.

Nu lekker slapen. Het is half een en ik ben het zat.

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: