Mar 202008
 

Ik denk dat we al bij dag vijf zijn.

Om nog wat te kunnen zien ben ik extra vroeg opgestaan. Nog even gebeld met thuis.

Ik ben wat gaan wandelen en heb wat foto’s gemaakt. Ik dacht eigenlijk dat veel winkeltjes wel open zouden zijn, maar dat bleek niet het geval te zijn. Tenminste niet in de straat waar het hotel zat. Ik heb dus een fietstaxi genomen om naar wat achteraf straatjes te gaan. Zolang je maar een kaartje bij je hebt van het hotel dan kom je altijd wel terug. Meestal ga je naar de hotel ingang en geef je daar op waar je heen wilt. De picolo’s schrijven dat dan op in het chinees en dan kom je waar je wezen wilt. Met de fietstaxi is dat natuurlijk niet zo. Ik had geen zin om bij een officiele gucci winkel of zo aan te komen. Dus ik heb die fiets taxi gewoon rechtdoor en twee keer rechts gestuurd. Dan ben je van de grote straten af. Dat was echt leuk.

Als ik een leuk winkeltje zag dan tikte ik hem aan en ging ik even kijken, foto’s nemen of even een filmpje. Een groot nadeel is de luchten die je dan tegen komt. Ik weet dat ik niet zo’n goede neus heb en daar ben ik nu erg blij om. Zelfs nu ging ik nog af en toe bijna over mijn nek. Maar dat hoort erbij.

Ik schrijf het vast erg verkeerd, maar als je tse tse zegt dan betekend dat dank je wel.

Ik hoop op kantoor nog even de foto’s erbij te kunnen uploaden.

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: